Logo

Hammadde ve Depolama

Satın alma ve Kalite Departmanı tarafından, tedarikçi seçimiyle başlayan, onaylı tedarikçi listesi ile devam eden hammadde alımları ve kullanılan malzemelerin güvenilirliliği; kalite uygulamaları, en güçlü tedarikçiler ile çalışılarak ve çalışılan tedarikçilerin belirli aralıklarla kontrolleri yapılarak sağlanmaktadır.

Hammadde güvenilirliliği sürekli denetim ve analiz yöntemleri ile sürekli izlenmektedir.
Depolarımıza gelen her ürün; eğitimli yöneticilerimiz tarafından, depolama kurallarına uygun, kabul kriterleri baz alınarak depolara alınmakta, depo üzerinde bulunan sıcaklık ve nem çizelgeleri ile her gün sabah ve akşam olmak üzere sıcaklık ve nem kontrolleri takip edilerek güvenli depolama sağlanmaktadır.

İslami kurallar dahilin de tüketilmesine izin verilen ürünler temin edilmektedir.

Gelen et, süt, tavuk, baharat gibi gıda maddelerinin analiz sonuçları her malzeme alımında tedarikçi firmadan istenmektedir. Belirli periyotlar da temin edilen malzemeler Tarım Bakanlığı veya TSE Laboratuarlarında analiz ettirilmektedir. Analiz raporları Helal uygunluk durumuna göre değerlendirilmektedir. TSE kurum personelleri tarafından personelimize Helal eğitimi verilmektedir

Kaliteli yemek için kaliteli hammadde prensibiyle çalıştığımız tedarikçilerimiz;

  • Et ve Et Ürünleri – İyi Beslen ve Taşpi Gıda
  • Tavuk – Bey piliç
  • Süt ve Süt Ürünleri – Eker
  • Sıvı Yağ – Kırlangıç
  • Zeytinyağı – Yudum
  • Salça – Akfa ve Tukaş
  • Makarna – Oba
  • Bakliyat – Yayla
  • Un – Alpa Nelson
  • Baharat – Bağdat
  • Temizlik ve Dezenfeksiyon – Diversey
  • Meyve ve Sebze – Günlük hal temini
  • Analizler – Düzen Norvest
beypilic
akfa
alpa-unlari
yudum
tukas
yayla
kirlangic
oba
eker
duzen-northwest
bagdat-baharat
diversey
taspi
WordPress Lightbox