İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Çalışan personele görevlerine göre Kişisel Koruyucu Ekipman dağıtılmıştır. Hareketli ocaklar sayesinde personel ergonomik şartlarda çalışmaktadır.
Belirli aralıklarla Acil Durum Tatbikatları yapılmaktadır.
Dış kuruluşlardan ilkyardım, yangın eğitimi alınmış ve ilgili tatbikatları yapılmıştır. İşyeri Hekimince personelin tamamı için periyodik muayene ve kontroller yapılmaktadır.
Yeni yasa ile kurulması zorunlu olan ISG birimi kurularak faaliyetlerine başlanmıştır. Mevcut ıSG Uzmanıyla sözleşme imzalanarak bakanlığa bildirimde bulunulmuştur.
Artan kapasiteye uyum sağlayabilmek ve ISG Faaliyetlerini tüm kadroya yayabilmek için ilave olarak bir kişi için C Sınıfı ISG Uzmanlığı başvurusu yaparak eğitim çalışmasına başlanılmıştır. Risk Değerlendirmesi ve yangın tüpleri kontrolleri yapılarak tahliye için gerekli uyarı levhaları asılmıştır. Risk Değerlendirmesi gözden geçirilerek güncellenmiştir.
İSG POLİTİKASI
Yemek sektöründe faaliyet gösteren firmamız, hammaddelerin alımından yemek üretimine kadarki tüm aşamalarda çalışmalara yön vermesi, tüm çalışanların aynı bakış açısı ile hizmet vermesi, kurum kültürünü oluşturmak, kaliteyi gerçekleştirme ve gıda güvenliğinin sağlanması konusunda aşağıda verilen ilkeleri politika olarak benimser .
- Hijyenik, lezzetli ve kaliteli yemekler üretmek
- Proses koşullarının ortaya koyduğu Kalite, Gıda Güvenliği, Çevre ve İSG ile ilgili tehlikeleri önlemek, çevre boyutlarını, riskleri değerlendirmek, kirliliği önlemek, çevreyi korumak ve kazaların azaltılması için güvenli çalışma ortamı sağlamak,
- Kalite, Gıda, Çevre ve İSG ile ilgili kanun ve mevzuatlar ile yasal ve diğer şartlar doğrultusunda gerekli faaliyetleri planlamak ve hayata geçirmek
- Müşteri odaklı çalışıp müşteri talep ve beklentilerini yasal ve mevzuat şartları doğrultusunda zamanında ve her defasında karşılayarak kaliteli hizmet vermek,
- Eğitilmiş ve bilinçlendirilmiş kadro oluşturmak, daima nitelikli personel ve ekipman ile çalışmak ve personelimizin sürekli eğitimini sağlamak,
- Çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin Yönetim Sistemlerimizi benimsemelerini sağlayarak, Yönetim Sistemleri prosedürlerini sürekli iyileştirerek Yönetim Sistemleri doğrultusunda çalışarak büyüme, gelişme ve değişme
- Kalite, Gıda Güvenliği, Çevre ve İSG Yönetim Sistemlerini benimsemek, sistemin devamlılığını sağlayarak gelişen teknoloji ve şartlara uygun gelişimini gerçekleştirmek politikamızdır.














